Potpie a bunicii
Rețeta Bucuria bunicii se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute . Această rețetă servește 6. Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 de calorii , 9 g de proteine și 12 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați praf de copt, sare, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 44% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Plăcintă cu carne de vită cu curry în crustă de patiserie cu pătrunjel , prăjitură cu rubarbă a bunicii B și plăcintă cu ananas a bunicii Inez .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă praful de ceapă și sarea.
Transferați într-o tavă de copt unsă de 9 inchi pătrați. Acoperiți cu cartofi și legume.
Între timp, într-o cratiță mică, topește untul. Se amestecă făina până se omogenizează; se adauga treptat bulion. Se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Pentru crusta, intr-un castron mic, combinati intr-un castron faina, praful de copt si sarea.
Tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele până se formează un aluat moale.
Pe o suprafață cu făină, rulați aluatul într-un format de 9 inci. pătrat.
Se pune peste umplutură; marginile flaut și tăiați fante în partea de sus.
Coaceți la 350° timp de 45 de minute sau până când se rumenesc.