Potajul de linte cu spanac și iaurt este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Potaj Cremos De Spanac, Potage de spanac cu năut, și Torturi de linte cu salată și iaurt.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa și următoarele 7 ingrediente (ceapa prin frunza de dafin); gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați apa și lintea și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați spanac, bulgur, orz și naut; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Orz
Bulgur
5
Se ia de pe foc și se aruncă frunza de dafin. Acoperiți amestecul și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
6
Puneți iaurtul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele, răspândindu-se la o grosime de 1/2 inch. Acoperiți iaurtul cu prosoape de hârtie suplimentare și lăsați să stea 5 minute. Răsturnați iaurtul într-un castron folosind o spatulă de cauciuc.