Potage de linte cu spanac și iaurt

Potage de linte cu spanac și iaurt
Potajul de linte cu spanac și iaurt este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Potaj Cremos De Spanac, Potage de spanac cu năut, și Torturi de linte cu salată și iaurt.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa și următoarele 7 ingrediente (ceapa prin frunza de dafin); gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați apa și lintea și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
4
Adăugați spanac, bulgur, orz și naut; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
OrzOrz
BulgurBulgur
5
Se ia de pe foc și se aruncă frunza de dafin. Acoperiți amestecul și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
6
Puneți iaurtul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele, răspândindu-se la o grosime de 1/2 inch. Acoperiți iaurtul cu prosoape de hârtie suplimentare și lăsați să stea 5 minute. Răsturnați iaurtul într-un castron folosind o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Serviți iaurtul scurs cu potage.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista