Pot Friptură Carbonnade
Pot Roast Carbonnade este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 704 calorii, 43G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,58 USD pe porție. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți slănină, ulei vegetal, făină generoasă de lingură și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Marmite carbonnade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mic, adăugați slănina și gătiți până își face grăsimea și aproape devine crocantă.
Scoateți-l cu o lingură pliată pe o farfurie.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper, după gust și se gătește la foc mic până când sunt adânc colorate și caramelizate, aproximativ 30 de minute.
Scoateți ceapa pe o farfurie, lăsând cât mai multă grăsime în oală.
Adăugați uleiul vegetal și amestecați-l cu grăsimea de slănină. Ridicați căldura la mare. Condimentați carnea de vită cu sare și piper și căutați, în loturi, până se rumenesc frumos pe ambele părți.
Odată ce carnea este rumenită, adăugați primul lot de carne înapoi în tigaie împreună cu ceapa, morcovii și slănina.
Se presară făina și se amestecă. Gatiti timp de 1 minut inainte de a degrada tigaia cu berea.
Adăugați ingredientele rămase și aduceți amestecul la foc mic. Acoperiți oala și puneți-o la cuptor pentru a fierbe până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 2 ore.
Scoateți vasul din cuptor și transferați friptura de oală într-un vas de servire.