Pot de Creme
Pot de Creme ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 1,58 USD per porție, obțineți un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 64 g de grăsimi și un total de 703 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr granulat, ciocolată, smântână groasă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 4 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 25%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pot De Crème, Pot de Creme și Pot de Creme.
Instrucțiuni
Puneți grătarul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Topiți ciocolata într-un castron mediu rezistent la căldură pus peste apă fierbinte ușor. Cand ciocolata este aproape topita, stingem focul si lasam sa stea pana se topeste complet.
Între timp, într-o tigaie medie, opărește smântâna și laptele. Urmăriți cu atenție cum va fierbe crema.
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile, zahărul și sarea până când zahărul este complet dizolvat. Bateți încet amestecul de smântână fierbinte în gălbenușuri. Dacă adăugați amestecul de smântână fierbinte prea repede, gălbenușurile de ou s-ar putea găti și lasă particule de ou fierte nedorite.
Scoateți ciocolata topită de pe aragaz și turnați amestecul de smântână fierbinte printr-o strecurătoare cu plasă fină în ciocolata topită.
Bateți până se omogenizează bine și se omogenizează.
Pune amestecul în 6 rame (3/4 cani). Tapetați fundul unei tavi de copt cu un prosop curat de bucătărie sau prosoape de hârtie.
Puneți ramekinele umplute în tava de copt pe prosop.
Turnați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperim toata tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor.
Coaceți până când amestecul de pe marginile ramekinului este ferm când este agitat ușor, aproximativ 35 de minute. (Timpul de coacere va varia în funcție de adâncimea și lățimea ramekinelor.) Centrul vasului de creme poate să se mișoare în continuare ușor când este agitat, dar este în regulă, se va întări pe măsură ce se răcește.
Scoateți cu grijă ramekinele din tava, ștergeți-le și lăsați să se răcească. Odată ce s-a răcit, se dă la frigider până se întărește, aproximativ 2 până la 3 ore.
Pentru a servi, puneți niște frișcă de ciocolată albă în ramekin și decorați cu puțină ciocolată rasă.
Topiți ciocolata albă într-un boiler peste apă abia fiartă, amestecând din când în când. Odată topit, se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
Bateți smântâna într-un bol răcit până la vârfuri moi. Încorporați ciocolata răcită și bateți până la vârfuri tari.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Pots De Creme. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "