Pot Au Feu de pui cu legume de iarnă
Pot Au Feu de pui cu legume de iarnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 346 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este perfect pentru Iarna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, jumătăți de piept de pui, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Pui de muștar cu legume de iarnă, Pulpe de pui fierte cu legume de iarnă, și Pui fript cu legume de iarnă și umplutură de nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul de pui la foc mic.
Adăugați morcovii și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați morcovii pe o farfurie.
Adăugați napii în bulion și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați la placa de morcovi. Fierbeți scallions timp de 5 minute și adăugați-le în farfurie. Fierbeți ciupercile doar până se înmoaie, aproximativ 4 minute; se adaugă în farfurie.
Adăugați pieptul de pui în bulionul care fierbe și braconați la foc mic până când sunt fierte, aproximativ 12 minute.
Transferați puiul pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5 minute. Întoarceți legumele în stoc pentru a le reîncălzi; condimentează cu sare și piper.
Scoateți pielea de pe pui și tăiați fiecare sân în diagonală cu grosimea de 1/3 inch. Împărțiți legumele în 8 boluri puțin adânci. Aranjați puiul peste legume și adăugați bulionul fierbinte.