Posta Negra (Carne De Vită Neagră În Stil Columbian)

Posta Negra (Carne De Vită Neagră În Stil Columbian)
Nevoie de o curs principal fără gluten? Posta Negra (carne de vită neagră în stil columbian) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 591 calorii, 62g de proteine, și 26g de grăsime. 221 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, coca-cola, salsa negra și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Torta Negra Colombiana (Tort Negru Columbian), Carne de vită pudră în stil columbian (Carne en Polvo), și Regios o Bollitos de Carne (rulouri de porc și carne de vită în stil columbian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa și usturoiul într-un robot de bucătărie și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Așezați carnea de vită într-o pungă cu fermoar, adăugați amestecul de ceapă, sare și pepper.Be asigurați-vă că carnea de vită este acoperită cu marinată și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore sau overnight.In o oală mare la foc mediu-mare, topiți untul și rumeniți carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați apă pentru a acoperi carnea de vită și gătiți timp de 2 ore la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați zahărul brun, Coca-Cola, untul și sosul Worcestershire.Gatiti inca aproximativ 30 de minute. Pentru a servi feliați carnea de vită și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
ColaCola
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista