Posta Negra (Carne De Vită Neagră În Stil Columbian)

Nevoie de o curs principal fără gluten? Posta Negra (carne de vită neagră în stil columbian) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 591 calorii, 62g de proteine, și 26g de grăsime. 221 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, coca-cola, salsa negra și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Torta Negra Colombiana (Tort Negru Columbian), Carne de vită pudră în stil columbian (Carne en Polvo), și Regios o Bollitos de Carne (rulouri de porc și carne de vită în stil columbian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa și usturoiul într-un robot de bucătărie și piure.
Așezați carnea de vită într-o pungă cu fermoar, adăugați amestecul de ceapă, sare și pepper.Be asigurați-vă că carnea de vită este acoperită cu marinată și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore sau overnight.In o oală mare la foc mediu-mare, topiți untul și rumeniți carnea pe toate părțile.
Adăugați apă pentru a acoperi carnea de vită și gătiți timp de 2 ore la foc mediu.
Adăugați zahărul brun, Coca-Cola, untul și sosul Worcestershire.Gatiti inca aproximativ 30 de minute. Pentru a servi feliați carnea de vită și turnați sosul deasupra.