Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Posole Stew. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 178 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți ardei iute, vinete, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 81%. Încercați Tocană De Posole Vegetariene, Booya-Posole Comunitate Tocană, și Teritorial Chile Posole Stew pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați posolul în 6 căni de apă sărată peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scurgeți și clătiți.
3
Într-o oală mare de stoc combinați 2 litri de apă, sare după gust, usturoi și sos de ardei iute. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de două ore, verificând des pentru a vă asigura că posolul este complet acoperit; adăugați apă după cum este necesar. Dacă adăugați carne, faceți acest lucru în acest moment. Gatiti inca o ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ketchup - ul, ardeii verzi de chile, fulgii de ceapă, morcovii, vinetele, ceapa, dovleceii și usturoiul. Se amestecă împreună și se reduce căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Fulgi De Ceapă Uscați
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Grăsime De Porc înapoi
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Lăsați să fiarbă timp de 1/2 oră până la 1 oră, în funcție de altitudine.