Posole de porc de vacanță ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 4,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 306 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 146 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudra ancho chile, umărul de porc, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Posole De Porc, Posole De Porc, și Carne De Porc & Tomatillo Posole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. feliați subțire 2 cepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți 4 linguri de ulei într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugațiceapa feliata in oala si saut pana cand ceapaîncepe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați 1 lingură plus 1 linguriță ancho chilepowder și 1 lingură plus 1 lingurițăoregano; se amestecă pentru a acoperi.
5
Presărați carnea de porc cu sareși adăugați în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați 5 căni de bulion. Adu-l la fiert. Acoperiți și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Fierbeți carnea de porc până când este suficient de fragedăroșiți ușor, aproximativ 2 ore. Folosind slottedsloon, transferați carnea de porc într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se toarnăsucuri într-un alt castron mare. Se răcește separat descoperit până se răcește, apoi se acoperă și se păstrează la rece peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Aruncați grăsimea din partea de sus a sucurilor răcite;sucuri de rezervă. Tăiați carnea de porc în 1/2-inchcuburi, aruncând excesul de grăsime. Felie subțirerămânând 2 cepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Porc
10
Căldură rămase 3tabloons ulei în oală mare grele overmedium-mare de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se adauga ceapa; saut până lamoale, amestecand des, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
12
Adăugați 2 linguri plus 2 lingurițeancho chile pulbere, restul de 1 lingurăplus 1 linguriță oregano, ardei iute cubulete,usturoi și chimen; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei Iute
Usturoi
Chimen
13
Addpork, sucuri rezervate și hominy. Aducela fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți cu capaceușor întredeschis și fierbeți 30 de minute pentru a lăsa aromele să se amestece, adăugând mai mult bulionla subțire, dacă doriți. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperitpână se răcește. Acoperiți și păstrați la rece. Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hominy
14
Polonic posole în boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
15
Garnisiți cupene de var, ceapă verde și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz
16
* Disponibil în secțiunea spice a manysupermarket-urilor și pe piețele latine.
1
Sangria este de obicei o băutură de vară, dar este grozavă cu acest meniu inspirat de latină-și este și super—festiv.Faceți o sangrie de vin roșu folosind Zinfandel orTempranillo și citrice. Pentru băuturile fără vin, oferiți și bere mexicană răcită.