Porții individuale de pește Gefilte
Rețeta porții individuale de pește Gefilte ar putea satisface pofta ta evreiască în jurul valorii de 2 ore și 20 de minute. Această rețetă face 16 porții cu 81 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pește Gefilte, Red Snapper Gefilte Pește, și Nu-mama mea ' s Gefilte pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți ceapa într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a toca grosolan.
Transferați ceapa într-un castron mare.
Puneți morcovul în robotul de bucătărie și pulsați o dată sau de două ori pentru a toca; procesați până se toacă foarte fin, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați morcovul în ceapă.
Așezați fileurile de pește alb în robotul de bucătărie și macinați până când peștele este o pastă fină, aproximativ 2 minute.
Adăugați pește în castron.
Combinați ceapa, morcovul și peștele alb cu apă rece, făină matzo, ou, albușuri de ou, zahăr, ulei vegetal, nucșoară, sare și piper negru, amestecând pentru a combina bine. Se amestecă amestecul de pește alb în 16 căni de brioșă, umplându-le la nivel cu marginea superioară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile de pește gefilte sunt setate și o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, aproximativ 1 oră.
Se lasă să se răcească în căni de brioșă, se îndepărtează, se acoperă și se dă la frigider până se răcește, cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.