Porumbul Mexican la grătar al bucătarului Rocco Dispirito

Porumbul Mexican la grătar al bucătarului Rocco Dispirito
Rețeta de porumb Mexican la grătar a bucătarului Rocco Dispirito este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 102 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, maioneză, porumb în coji și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 72 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Coaste de grătar ale bucătarului Rocco Dispirito, Caserola crocantă de Tunan și mazăre verde (Rocco Dispirito), și Rocco Dispirito ' s Peach And Blueberry Cobbler cu ghimbir și C pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista