Porumb și ardei roșu
Pudra de porumb și ardei roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. O porție conține 167 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.05 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați A-porumb-Ing Grace: ardei roșu, Risotto de porumb și slănină, Supă De Porumb Și Piper, și Pudră De Porumb Cu Cremă De Ardei Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu.
Se sotează țelina, usturoiul, ceapa, ardeiul roșu, 3/4 linguriță (3 mL) sare și 1/4 linguriță (1 mL) piper timp de aproximativ 5 min sau până când ceapa se înmoaie. Se amestecă bulionul, cartofii, porumbul și 2 căni (500 mL) de apă; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 10 min sau până când cartofii sunt aproape fragede.
Creșteți căldura la mediu.
Bateți făina în smântână și amestecați treptat în oală. Se fierbe, neacoperit, amestecând des, timp de aproximativ 5 min sau până se îngroașă ușor (nu lăsați să fiarbă). Se condimentează după gust cu sare și piper în boluri încălzite și se presară cu busuioc.