Porumb și ardei roșu

Porumb și ardei roșu
Pudra de porumb și ardei roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. O porție conține 167 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.05 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați A-porumb-Ing Grace: ardei roșu, Risotto de porumb și slănină, Supă De Porumb Și Piper, și Pudră De Porumb Cu Cremă De Ardei Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se sotează țelina, usturoiul, ceapa, ardeiul roșu, 3/4 linguriță (3 mL) sare și 1/4 linguriță (1 mL) piper timp de aproximativ 5 min sau până când ceapa se înmoaie. Se amestecă bulionul, cartofii, porumbul și 2 căni (500 mL) de apă; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 10 min sau până când cartofii sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Creșteți căldura la mediu.
4
Bateți făina în smântână și amestecați treptat în oală. Se fierbe, neacoperit, amestecând des, timp de aproximativ 5 min sau până se îngroașă ușor (nu lăsați să fiarbă). Se condimentează după gust cu sare și piper în boluri încălzite și se presară cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista