Porumb învelit în bacon la grătar

Porumb învelit în bacon la grătar
Porumb la grătar învelit în slănină pe cob necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 272 de calorii, 9 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 1,48 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 627 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Această rețetă de la Allrecipes necesită slănină, condimente cajun, porumb urechi și sare și piper. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Mulți oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este destul de bun. Broșele de pui oriental la grătar cu porumb la grătar pe știulete, porumb la grătar pe știulete și porumb la grătar pe știulete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar de exterior pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)
2
Presărați fiecare spic de porumb cu condimente Cajun, sare și piper și înfășurați fiecare spic cu 2 felii de slănină, acoperind urechea cât mai complet posibil. (O ureche mare poate avea nevoie de 3 bucăți de slănină.) Înfășurați urechile în folie de aluminiu, răsucind capetele strâns pentru a le sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Ciuperci Morel Proaspete, Feliate1 Kilogram De Ciuperci Morel Proaspete, Feliate
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Opțional Suplimentar Rozmarin ProaspătOpțional Suplimentar Rozmarin Proaspăt
Ceapa Verde, Felii FineCeapa Verde, Felii Fine
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
Sirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, OpționalSirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Asta într-un Tub (este Ușor De Depozitat AșaPentru Asta într-un Tub (este Ușor De Depozitat Așa
3
Așezați porumbul înfășurat pe grătarul preîncălzit și puneți la grătar la foc mare până când porumbul este fierbinte, aproximativ 10 minute pe fiecare parte. Dați focul la scăzut și porumbul la grătar până când baconul este gătit și porumbul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde, Felii FineCeapa Verde, Felii Fine
1 Conserve De Pasta De Tomate1 Conserve De Pasta De Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista