Porumb învelit cu slănină la grătar pe Știulet

Porumbul învelit cu slănină la grătar pe Știulet ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 272 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, condimente cajun, porumb urechi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Porumb Învelit Cu Slănină, și Porumb Învelit Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Presărați fiecare ureche de porumb cu condimente Cajun, sare și piper și înfășurați fiecare ureche cu 2 felii de slănină, acoperind urechea cât mai complet posibil. (O ureche mare ar putea avea nevoie de 3 bucăți de slănină.) Înfășurați urechile în folie de aluminiu, răsucind bine capetele pentru a sigila.
Așezați porumbul învelit pe grătarul preîncălzit și grătiți la foc mare până când porumbul este fierbinte, aproximativ 10 minute pe fiecare parte. Întoarceți focul la minim și grătiți porumbul până când slănina este gătită și porumbul este fraged, aproximativ 45 de minute.