Porumb în stil Indian pe știulete în sos de ceapă și iaurt
Rețeta porumbului în stil Indian pe știulete în sos de ceapă și iaurt este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel de mâncare are 148 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți iaurt, urechi porumb pe știulete, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Indian Restaurant Stil Ceapa Bhaji-Prajite Ceapa Blinele, Sturion Indian condimentat cu sos de iaurt de mentă, și Chifteluțe la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți sau tăiați fiecare știulet de porumb în jumătate.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți porumbul până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute, întorcându-se des.
Pulse ceapa, usturoi și ghimbir la o pastă netedă într-un procesor de alimente; se amestecă în frunze de curry, semințe de chimen, praf de chili, și zahăr. Gatiti pasta in uleiul incins la foc mediu-mic pana cand uleiul incepe sa se separe, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați pasta să se răcească; amestecați iaurtul. Întoarceți porumbul în sosul de iaurt și sosul de lingură peste porumb pentru a servi.