Porumb în stil Indian pe știulete în sos de ceapă și iaurt

Porumb în stil Indian pe știulete în sos de ceapă și iaurt
Rețeta porumbului în stil Indian pe știulete în sos de ceapă și iaurt este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel de mâncare are 148 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți iaurt, urechi porumb pe știulete, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Indian Restaurant Stil Ceapa Bhaji-Prajite Ceapa Blinele, Sturion Indian condimentat cu sos de iaurt de mentă, și Chifteluțe la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți sau tăiați fiecare știulet de porumb în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți porumbul până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Îndepărtați porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Pulse ceapa, usturoi și ghimbir la o pastă netedă într-un procesor de alimente; se amestecă în frunze de curry, semințe de chimen, praf de chili, și zahăr. Gatiti pasta in uleiul incins la foc mediu-mic pana cand uleiul incepe sa se separe, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Frunze De CurryFrunze De Curry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați pasta să se răcească; amestecați iaurtul. Întoarceți porumbul în sosul de iaurt și sosul de lingură peste porumb pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista