Porumb în stil Indian pe știulete în sos de ceapă și iaurt
Rețeta porumbului în stil Indian pe știulete în sos de ceapă și iaurt este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel de mâncare are 148 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți iaurt, urechi porumb pe știulete, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Indian Restaurant Stil Ceapa Bhaji-Prajite Ceapa Blinele, Sturion Indian condimentat cu sos de iaurt de mentă, și Chifteluțe la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Rupeți sau tăiați fiecare știulet de porumb în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți porumbul până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Îndepărtați porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Pulse ceapa, usturoi și ghimbir la o pastă netedă într-un procesor de alimente; se amestecă în frunze de curry, semințe de chimen, praf de chili, și zahăr. Gatiti pasta in uleiul incins la foc mediu-mic pana cand uleiul incepe sa se separe, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Frunze De Curry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați pasta să se răcească; amestecați iaurtul. Întoarceți porumbul în sosul de iaurt și sosul de lingură peste porumb pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat