Porumb Piure De Cartofi
Nevoie de un garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Piureul de porumb ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. Ziua Recunoștinței va fi și mai special cu această rețetă. 371 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Un amestec de sare, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 73%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Porumb Piure De Cartofi, Porumb Piure De Cartofi, și Piure de cartofi cu porumb și brânză.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă rece și condimentați cu sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se scurge bine, apoi se răcește ușor. Întoarceți cartofii în oală și, folosind un masher, zdrobiți cartofii.
Între timp, topiți untul în tigaie medie și grea la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și porumbul și sotati aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați smântâna și gătiți la foc mediu-mic timp de 3 minute mai mult.
Adăugați porumbul sotat în piureul de cartofi și amestecați pentru a combina până când lichidul este complet absorbit. Se condimentează cu sare și piper.