Porumb Picnic La Grătar

Porumb Picnic La Grătar
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul de Picnic la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 489 calorii, 10g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați praful de chile, brânza romano, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Porumb Picnic-Dovlecel, Pui Picnic La Gratar, și Picnic La Gratar Taco Nachos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu-mare. În mod alternativ, preîncălziți broilerul la scăzut și aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți porumbul cu unt topit sau ulei de măsline. Grătați porumbul până la cald și ușor carbonizat peste tot, 7 până la 10 minute, în funcție de temperatura grătarului. Alternativ, fierbeți urechile de porumb la 6 inci de la sursa de căldură până când apar pete carbonizate, aproximativ 10 minute. Întoarceți porumbul și fierbeți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
În timp ce porumbul este carbonizat, amestecați cilantro, usturoiul, pudra de chile, sarea, maioneza și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Întindeți amestecul de maioneză uniform peste porumb și presărați brânză Romano. Dacă doriți, întoarceți porumbul la grătar sau broiler pentru doar câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ardei ArbolArdei Arbol
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se servește cald cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista