Porumb Picnic La Grătar

Porumb Picnic La Grătar
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul de Picnic la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 489 calorii, 10g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați praful de chile, brânza romano, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Porumb Picnic-Dovlecel, Pui Picnic La Gratar, și Picnic La Gratar Taco Nachos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu-mare. În mod alternativ, preîncălziți broilerul la scăzut și aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți porumbul cu unt topit sau ulei de măsline. Grătați porumbul până la cald și ușor carbonizat peste tot, 7 până la 10 minute, în funcție de temperatura grătarului. Alternativ, fierbeți urechile de porumb la 6 inci de la sursa de căldură până când apar pete carbonizate, aproximativ 10 minute. Întoarceți porumbul și fierbeți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
În timp ce porumbul este carbonizat, amestecați cilantro, usturoiul, pudra de chile, sarea, maioneza și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Întindeți amestecul de maioneză uniform peste porumb și presărați brânză Romano. Dacă doriți, întoarceți porumbul la grătar sau broiler pentru doar câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se servește cald cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista