Porumb pentru o mulțime
Porumbul pentru o mulțime ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 82 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână spice de porumb, sare și piper, bar aromat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Pansament pentru pâine de porumb pentru o mulțime, Potluck porumb, fasole neagră și coriandru Salsa Dip pentru o mulțime + Crock-pot #Giveaway, și Chili pentru o mulțime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 10 până la 12 litri la foc mare, aduceți 5 până la 6 litri de apă la fierbere.
Între timp, scoateți și aruncați cojile de porumb și mătăsurile. Scufundați urechile în apă clocotită. Acoperiți și gătiți până când porumbul este fierbinte, 3 până la 5 minute.
Scurgeți sau ridicați urechile din apă cu clești. Condimentați porumbul fierbinte cu alegeri din bara de aromă sau urechile de unt și adăugați sare și piper după gust.
Bara de arome -- selectați 1 sau mai multe dintre următoarele combinații. Fiecare acoperă cel puțin o duzină de spice de porumb.
Se amestecă 1 lingură de sare și 1 1/2 linguriță praf de chili.
Tăiați 3 tei în pene. Frecați porumbul cu pană de var, apoi presărați sare de chili după gust.
Se amestecă 3/4 cană achiziționată sos teriyaki gros sau glazură și 1 lingură ulei de susan asiatic (prăjit). Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu, amestecați aproximativ 1/3 cană de semințe de susan până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ungeți porumbul cu sos și presărați cu semințe de susan.
Pesto: într-un blender sau robot de bucătărie, combinați 1 1/3 căni frunze proaspete de busuioc, 2/3 cană ulei de măsline, 1/3 cană parmezan ras și 2 căței de usturoi; se învârte până când amestecul este neted.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se amestecă 1/2 cană de maioneză cu 2 linguri de lapte. Puneți 3/4 cană cotija mărunțită fin sau parmezan ras și 1 lingură de ardei iute uscat din California sau New Mexico sau pudră de chili în boluri individuale.
Ungeți porumbul cu amestec de maioneză și presărați brânză și ardei iute.
Cilantro-chili-unt de usturoi.
Se amestecă 3/4 cană (3/8 lb.) unt topit sau margarină cu 1/3 cană coriandru proaspăt tocat mărunt, 1 1/2 până la 2 linguri chili jalapeo proaspăt tocat și 2 sau 3 căței de usturoi presați sau tocați.
Se amestecă 1/2 cană (1/4 lb.) unt topit sau margarină cu 1/4 cană arpagic tocat sau ceapă verde, 1 lingură tocată proaspătă sau 1 linguriță cimbru uscat, 1 linguriță coajă de lămâie rasă și 2 linguri suc de lămâie.
Se amestecă 6 linguri de ulei de măsline, 3 linguri de oțet de vin alb, 1 1/2 linguri de muștar Dijon, 1 1/2 linguri de șalotă tocată, 2 lingurițe tocate proaspete sau 3/4 linguriță de tarhon uscat și 1 cățel de usturoi presat sau tocat.
Se adaugă sare și piper după gust.
Sare condimentată: într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, amestecați 1/2 linguriță fiecare sămânță de chimen, semințe de coriandru, semințe de muștar și boabe de piper negru până când semințele de muștar încep să apară, aproximativ 3 minute.
Se toarnă într-un blender cu 1 lingură de sare grosieră și se macină până la o pulbere.
Presărați spice de porumb cu unt.
Unt de Curry: într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mic, amestecați 1 1/2 linguri de pudră de curry, 3/4 linguriță de coriandru măcinat și 1/4 linguriță de cayenne până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați 3/4 cană (3/8 lb.) unt sau margarină și se amestecă până se topește.
Unt de tomatobasil uscat: într-un robot de bucătărie, rotiți 1/4 cană de roșii uscate scurse ambalate în ulei până se toacă mărunt.
Adăugați 1/2 cană (1/4 lb.) unt sau margarină (la temperatura camerei) și 1 linguriță busuioc uscat; vârtej pentru a amesteca. Sau tocați mărunt roșiile cu un cuțit și amestecați cu unt și busuioc într-un bol.
Se adaugă sare și piper după gust.