Porumb Murat
Porumbul murat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 46 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, spice de porumb, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb murat și ardei, Porumb Murat, și Gust De Porumb Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți porumbul într-o oală mare cu sare ușoarăapă clocotită până când este crocantă, aproximativ4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferațiîntr-un castron cu apă cu gheață.
Lasa sa se raceasca; scurgere.
Strat de porumb, usturoi, ardei iute și boabe de piperîntr-un borcan de sticlă sau ceramică de 4 litri.
Se amestecă 5 1/2 linguri de sare și 2 litri de apăîntr-un castron mare până când sarea se dizolvă.
Amestec de porumb Pourover.
Așezați mai multe farfurii sau boluri mici peste legume pentru a le păstrasupus cu cel puțin 2". Acoperiți borcanul cu folie de plastic sau un capac și lăsați să stea într–un loc întunecat și răcoros,cum ar fi o pivniță, un dulap sau o cămăruță la temperatura camerei (68 buc.F-70 buc. F este ideal) timp de 4 zile pentru a mura; gustați porumbul. Vrei mai multpucker?
Lăsați-l să stea încă 1-2 zile, apoiserviți sau refrigerați până la 3 săptămâni.