Porumb Mexican La Grătar
Porumbul mexican la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 550 calorii. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați cremă, pudră de chili, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Porumb Mexican La Grătar, Porumb Mexican La Grătar, și Porumb Mexican La Grătar De Pe Știulete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Îndepărtați cojile porumbului, dar lăsați miezul atașat la capăt, astfel încât să aveți ceva de ținut. Grătați porumbul pe un grătar fierbinte sau o tigaie din fontă până când este ușor carbonizată. Întoarceți-l astfel încât să fie gătit uniform peste tot.
Se amestecă maioneza, smântâna și cilantro împreună. Încingeți parmezanul într-un alt bol. În timp ce porumbul este încă cald slather cu amestec de maioneza. Strângeți sucul de lămâie peste porumb și faceți duș cu parmezan. Condimentează cu pudră de chili și servește cu pene suplimentare de var.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.