Porumb Mexican La Grătar

Porumb Mexican La Grătar
Reteta porumb Mexican la gratar este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână var, porumb spice pe știulet, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Porumb Mexican La Grătar, Porumb Mexican La Grătar, și Porumb Mexican La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați maioneza, sucul de lămâie, pudra de ancho chile și boia afumată într-un castron; bateți până se omogenizează. Dați la frigider până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Se fierbe porumbul în apa sărată timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Așezați spicele de porumb pe grătarul fierbinte și gătiți până când sâmburii încep să se rumenească și să se caramelizeze, 2 până la 3 minute. Întoarceți porumbul și continuați să gătiți, întorcând urechile după 1 până la 2 minute, până când se rumenesc cu pete ușor carbonizate, caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Periați Generos porumbul cu unt topit și maioneză ancho-lime până când miezurile sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
7
Presărați urechile cu brânză Cotija și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
8
Se ornează cu felii de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista