Porumb Mexican La Grătar
Reteta porumb Mexican la gratar este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână var, porumb spice pe știulet, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Porumb Mexican La Grătar, Porumb Mexican La Grătar, și Porumb Mexican La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Combinați maioneza, sucul de lămâie, pudra de ancho chile și boia afumată într-un castron; bateți până se omogenizează. Dați la frigider până când este nevoie.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Se fierbe porumbul în apa sărată timp de 5 minute.
Așezați spicele de porumb pe grătarul fierbinte și gătiți până când sâmburii încep să se rumenească și să se caramelizeze, 2 până la 3 minute. Întoarceți porumbul și continuați să gătiți, întorcând urechile după 1 până la 2 minute, până când se rumenesc cu pete ușor carbonizate, caramelizate.
Periați Generos porumbul cu unt topit și maioneză ancho-lime până când miezurile sunt acoperite.
Presărați urechile cu brânză Cotija și sare.
Se ornează cu felii de var.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.