Porumb Mexican Cu Cremă De Tei
Porumbul mexican cu cremă de var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 197 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 655 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frișcă, brânză queso fresco, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată mexicană de porumb cu creveți de miere de tei, Porumb de stradă Mexican cu ardei iute, coriandru și tei (Elote), și Boluri mexicane de porumb de stradă Buddha cu vinetă de busuioc-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați untul și făina până se formează pasta.
În cratița de 2 litri, puneți porumbul, chimenul, smântâna, laptele, sucul de lămâie și coaja.
Se încălzește până la fierbere.
Adăugați pasta de făină-unt; gatiti si amestecati pana se ingroasa amestecul.