Porumb la grătar pe știulete

Porumbul la grătar pe știulete este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați untul, coaja de portocală, coaja de tei și sucul de lămâie. Bateți cu un mixer portabil sau o lingură de lemn până se amestecă. (Untul poate fi preparat cu până la 2 zile în avans. Acoperiți și refrigerați; scoateți din frigider cu 15 minute înainte de servire pentru a se înmuia.)
Preîncălziți un grătar pe gaz la mediu-înalt.
Ungeți porumbul cu o cantitate mică de ulei de măsline și grătar, întorcându-se des, până când este ușor carbonizat în pete și moale, 5 până la 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Așezați pe un platou mare și deasupra cu o lingură mică de unt.
Serviți untul rămas pe lateral.