Porumb la grătar pe Știulet cu unt de usturoi, Lime proaspătă și brânză Cotija

Porumb la grătar pe Știulet cu unt de usturoi, Lime proaspătă și brânză Cotija
Porumbul la grătar pe Știulet cu unt de usturoi, var proaspăt și brânză Cotija este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 639 calorii, 10g de proteine, și 52G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, tei, porumb Spice și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Porumb la grătar pe Știulet cu unt de usturoi, Lime proaspătă și brânză Cotija, Porumb la grătar pe Știulet cu unt de usturoi, Lime proaspătă și brânză Cotija, și Porumb la grătar pe Știulet cu unt de Chili-Lime și brânză Cotija.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la mediu. Îndepărtați cojile de porumb fără a le îndepărta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți mătăsurile și recuperați porumbul cu coaja. Înmuiați într-un castron mare cu apă rece timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți porumbul din apă și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
PorumbPorumb
5
Așezați porumbul pe grătar, închideți capacul și grătiți timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Desfaceți porumbul și periați cu untul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
PorumbPorumb
7
Se presară cu brânza cotija și se strecoară cu var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
VarVar
8
Se presară cu arpagic tocat, pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
9
Combinați untul, usturoiul, habanero și arpagicul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Habanero ChiliHabanero Chili
UntUnt
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista