Porumb la grătar pe Știulet cu unt de citrice

Rețeta de porumb la grătar pe Știulet cu unt de citrice este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon la grătar cu unt de citrice, Tri-Tip la grătar cu unt de citrice-Chile, și Pulpe de pui picante-citrice la grătar cu porumb și ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați untul, coaja de portocală, coaja de tei și sucul de lămâie. Bateți cu un mixer portabil sau o lingură de lemn până se omogenizează. (Untul poate fi preparat cu până la 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați; scoateți din frigider cu 15 minute înainte de servire pentru a se înmuia.)
Pregătiți un grătar cu cărbune și lăsați să ardă până când cărbunii strălucesc sau setați un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Shuck porumb, aruncând coji și mătase.
Ungeți cu o cantitate mică de ulei de măsline și puneți-l pe grătarul fierbinte. Gatiti, intorcandu-va des, pana cand este usor carbonizat in pete si moale, 5 pana la 10 minute.
Se presară sare și piper.
Așezați porumbul pe un platou mare și acoperiți cu o lingură mică de unt.
Serviți untul rămas pe lateral.