Porumb la grătar pe Știulet cu Chile și var

Porumb la grătar pe Știulet cu Chile și var
Rețeta porumb la grătar pe Știulet cu Chile și Var este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 103 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați spice de porumb, sare kosher grosieră, crema mexicana și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chile Lime porumb la grătar pe știulete, Porumb la grătar cu răspândire Chile-Lime, și Chile-lime Grilled Corn (și un cadou) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă crema mexicana, sucul proaspăt de lămâie, pudra de chile și sarea kosher grosieră într-un castron mic pentru a se amesteca. Do AHEAD poate fi făcut cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
Crema MexicanăCrema Mexicană
Praf De ChiliPraf De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pregătiți grătarul (foc mediu).
3
Îndepărtați cojile exterioare din porumb, lăsând atașate cojile interioare de culoare verde pal. Îndoiți cojile interioare înapoi; îndepărtați mătasea de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
4
Presărați porumbul cu sare și piper. Reînfășurați cojile interioare în jurul porumbului. Gratiți porumbul până când cojile sunt carbonizate și încep să se îndepărteze și porumbul este fraged, întorcându-se frecvent, aproximativ 10 minute. Grătiți sferturile de var până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PorumbPorumb
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Trageți cojile departe de porumb pentru a expune sâmburii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
6
Așezați porumbul și varul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
VarVar
7
Ungeți porumbul cu amestec de cremă-var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
PorumbPorumb
VarVar
8
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista