Porumb la grătar pe Știulet cu Chile și var

Rețeta porumb la grătar pe Știulet cu Chile și Var este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 103 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați spice de porumb, sare kosher grosieră, crema mexicana și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chile Lime porumb la grătar pe știulete, Porumb la grătar cu răspândire Chile-Lime, și Chile-lime Grilled Corn (și un cadou) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă crema mexicana, sucul proaspăt de lămâie, pudra de chile și sarea kosher grosieră într-un castron mic pentru a se amesteca. Do AHEAD poate fi făcut cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Pregătiți grătarul (foc mediu).
Îndepărtați cojile exterioare din porumb, lăsând atașate cojile interioare de culoare verde pal. Îndoiți cojile interioare înapoi; îndepărtați mătasea de porumb.
Presărați porumbul cu sare și piper. Reînfășurați cojile interioare în jurul porumbului. Gratiți porumbul până când cojile sunt carbonizate și încep să se îndepărteze și porumbul este fraged, întorcându-se frecvent, aproximativ 10 minute. Grătiți sferturile de var până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 5 minute.
Trageți cojile departe de porumb pentru a expune sâmburii.
Așezați porumbul și varul pe platou.
Ungeți porumbul cu amestec de cremă-var.