Porumb la grătar pe Știulet

Porumbul la grătar pe Știulet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 102 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, porumb de urechi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salată De Porumb La Grătar Cu Vinaigretă De Var Pe Prăjituri De Porumb, și 10 porumb Mare s Plus porumb la grătar și salată de ardei Pasilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Trageți cojile înapoi din porumb, păstrând cojile intacte; curățați mătăsurile și trageți cojile înapoi peste porumb pentru a le acoperi.
Puneți porumbul și sarea într-un vas mare; acoperiți cu apă.
Lăsați să stea 45 de minute; scurgere.
Așezați porumbul pe grătar și grătiți timp de 8 minute pe fiecare parte sau până când cojile sunt înnegrite.
Serviți porumb la grătar cu unt.