Porumb la grătar cu unt Bloody Mary

Porumb la grătar cu unt Bloody Mary
Porumb la grătar cu unt Bloody Mary ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 140 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD per porție. Un amestec de ardei jalapeno, porumb urechi, sos de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Smooth Bloody Mary , Spicy Bloody Mary și Kickoff Mary .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele șapte ingrediente; gatiti si amestecati pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Pătrunjel Generos Cu Frunze Plate, Feliat SubțireUn Pătrunjel Generos Cu Frunze Plate, Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Lichior De Alune (sau Alt Lichior)3 Linguri Lichior De Alune (sau Alt Lichior)
2
Grătiți porumb, acoperit, la foc mediu timp de 10-12 minute sau până când se înmoaie, întorcându-l și ungând ocazional cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Pătrunjel Generos Cu Frunze Plate, Feliat SubțireUn Pătrunjel Generos Cu Frunze Plate, Feliat Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Mango Mari, Coapte și Tari, Decojite, Tăiate Felii și Tăiate Felii Lungi2 Mango Mari, Coapte și Tari, Decojite, Tăiate Felii și Tăiate Felii Lungi
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista