Porumb la grătar cu unt Bloody Mary
Porumb la grătar cu unt Bloody Mary ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 140 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD per porție. Un amestec de ardei jalapeno, porumb urechi, sos de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Smooth Bloody Mary , Spicy Bloody Mary și Kickoff Mary .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați primele șapte ingrediente; gatiti si amestecati pana se topeste untul.
Grătiți porumb, acoperit, la foc mediu timp de 10-12 minute sau până când se înmoaie, întorcându-l și ungând ocazional cu amestec de unt.