Porumb la grătar cu sos picant Miso coreean

Porumb la grătar cu sos picant Miso coreean ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.12 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, suc de la 1 lămâie, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb la grătar cu unt Miso picant, Fripturi la grătar, în stil coreean, cu sos picant de coriandru, și Somon la grătar cu sos picant de ardei Chile coreean.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
În timp ce grătarul se preîncălzește, combinați miso, gochujang, maioneză, suc de lămâie, jumătate de coriandru și jumătate de scallions.
Bateți până se omogenizează. Pune deoparte.
Așezați porumbul direct peste partea fierbinte a focului. Dacă utilizați grătar de cărbune, păstrați-l descoperit. Dacă utilizați gaz, acoperiți când nu întoarceți porumbul. Gatiti porumbul, rotind in fiecare minut pana cand este bine carbonizat pe toate partile, aproximativ 10 minute in total.
Transferați porumbul într-un castron mare. Se acoperă cu sos folosind o lingură sau o perie.
Transferați pe un platou de servire.
Se presară cu cilantro și scallions rămase.