Porumb la grătar cu sos de grătar cu miere și ghimbir
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Porumb la grătar cu sos de grătar cu miere-ghimbir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sos cald de grătar cu miere-ghimbir, urechi de porumb, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Porumb Cu Miere Și Ghimbir La Grătar, Miere La Grătar-Pachete De Chiftele La Grătar, și Sos De Grătar Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sosul de grătar cu miere-ghimbir și împărțiți în mod egal în două boluri.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte( mediu-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar..
Stropiți porumbul cu ulei pe o foaie mare de copt cu margini și presărați uniform cu sare. Frecați ușor uleiul și sarea în porumb.
Grătar cu ulei, apoi grătar porumb (acoperit numai dacă folosiți gaz), rotind frecvent, până când se rumenesc ușor și se înmoaie, 6 până la 8 minute. Mutați porumbul în diferite poziții pe grătar dacă sunt prezente puncte fierbinți.
Ungeți porumbul cu o parte din sosul pregătit și grătiți, rotind, până când sosul este fierbinte, 1 până la 2 minute.
Se servește cu sos rezervat.
* Porumbul poate fi scos cu 2 ore înainte.•Dacă grătați atât porumbul, cât și creveții la grătar cu sos de grătar cu miere-ghimbir grătiți mai întâi porumbul, apoi păstrați-l cald pe o tavă acoperită slab cu folie. Dacă utilizați cărbune din lemn de esență tare, nu doriți mai mult de aproximativ 1 strat de cărbune pentru porumb, deoarece mai mult îl va face să ardă înainte de a se găti. Când porumbul este gata, adăugați mai mult cărbune pentru a grăta creveții.