Porumb la grătar cu sos de grătar cu miere și ghimbir

Porumb la grătar cu sos de grătar cu miere și ghimbir
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Porumb la grătar cu sos de grătar cu miere-ghimbir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sos cald de grătar cu miere-ghimbir, urechi de porumb, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Porumb Cu Miere Și Ghimbir La Grătar, Miere La Grătar-Pachete De Chiftele La Grătar, și Sos De Grătar Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sosul de grătar cu miere-ghimbir și împărțiți în mod egal în două boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte( mediu-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar..
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Stropiți porumbul cu ulei pe o foaie mare de copt cu margini și presărați uniform cu sare. Frecați ușor uleiul și sarea în porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Grătar cu ulei, apoi grătar porumb (acoperit numai dacă folosiți gaz), rotind frecvent, până când se rumenesc ușor și se înmoaie, 6 până la 8 minute. Mutați porumbul în diferite poziții pe grătar dacă sunt prezente puncte fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Ungeți porumbul cu o parte din sosul pregătit și grătiți, rotind, până când sosul este fierbinte, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se servește cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
* Porumbul poate fi scos cu 2 ore înainte.•Dacă grătați atât porumbul, cât și creveții la grătar cu sos de grătar cu miere-ghimbir grătiți mai întâi porumbul, apoi păstrați-l cald pe o tavă acoperită slab cu folie. Dacă utilizați cărbune din lemn de esență tare, nu doriți mai mult de aproximativ 1 strat de cărbune pentru porumb, deoarece mai mult îl va face să ardă înainte de a se găti. Când porumbul este gata, adăugați mai mult cărbune pentru a grăta creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CrevețiCreveți
GhimbirGhimbir
MiereMiere
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ați putea încerca compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Culoare rubin închis cu arome îndrăznețe de lemn dulce negru, piper negru, cireșe și condimente de copt. Intrarea este bogată, plină și sclipitoare. Gustul este delicios și neted, cu o notă de ciocolată. Finisajul este voluptuos cu taninuri moi, catifelate.Amestec: 85% Zinfandel; 15% amestec de Petite Sirah și Syrah
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista