Porumb La Grătar, Crema Mexicana Și Cilantro Crostini

Porumb la gratar, crema Mexicana & Cilantro Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți urechi porumb, sare kosher, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Porumb La Grătar, Crema Mexicana Și Cilantro Crostini, Torta de dovlecei și porumb cu cremă de coriandru-lime, și Creveți și Cotijan Enchiladas cu Salsa Verde și Crema Mexicana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați porumbul cu ulei vegetal. Condimentați porumbul cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat; grătar până când este ușor carbonizat și fraged. Feliați porumbul de pe știulet în fâșii largi.
Grătiți feliile de pâine și frecați cu cățel de usturoi.
Se amestecă crema mexicana sau smântâna cu feta.
Pâine prăjită cu amestec de cremă. Top crema cu porumb la gratar. Strângeți o pană de var peste fiecare.
Se ornează cu frunze de coriandru și se presară cu pudră de chili.