Porumb gătit în coji pe grătar cu unt de Chile-Lime

Porumbul gătit în coji pe grătar cu unt de Chile-Lime ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 147 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, porumb de urechi, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tomatillo și Chile aripi în coji de porumb, Exact cum îmi prăjesc porumbul + Lime Chipotle și untul de brânză Cotija, și Porumb cu unt de tei Chile.