Porumb fierbinte Chile Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 588 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,43 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ardei gras, brânză pepper-jack, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 54 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Bacon Ranch Porumb Dip, și Porumb prăjit cu Chile: Elotes Asados con Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un grătar la foc mediu. Grătați porumbul până când o mulțime de sâmburi au culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Tăiați miezurile și lăsați-le deoparte.
4
Dacă serviți imediat, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul, jalapenos, ceapa și ardeii grași verzi și roșii. Gătiti câteva minute, până când ardeii capătă o culoare excelentă la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați chiles și amestecați timp de 30 de secunde. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
8
Într-un castron mare, combinați 1 cană de piper-jack, crema de brânză, maioneză, smântână și ceapă verde și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ghimbir întreg, Zdrobit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați amestecul rezervat de porumb și legume și amestecați pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
10
Se toarnă într-un vas mic de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Coaceți imediat sau acoperiți cu folie și refrigerați până la 48 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Presărați restul de 1/2 cană de brânză deasupra și coaceți până la bule, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Se servește cu chipsuri de tortilla sau chipsuri de pita.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.