Porumb dulce și pudră de eglefin afumată

Porumb dulce și pudră de eglefin afumată
Porumb dulce & afumat eglefin chowder durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.32 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 622 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 86 ar spune că a lovit locul. Un amestec de buton de unt, lapte, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Eglefin afumat și pudră de porumb dulce cu pâine cu usturoi herby, Pudră de eglefin afumată, și Pudră De Eglefin Afumată.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță mare. Sfat în slănină, apoi gătiți până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se adaugă ceapa, se gătește până se înmoaie, apoi se toarnă peste lapte și se amestecă prin cartofi. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
3
Adăugați eglefinul, apoi lăsați să gătească ușor încă 10 minute. Până acum peștele ar fi trebuit să se dezghețe, astfel încât să îl puteți rupe în bucăți mari. Se amestecă prin porumbul dulce, apoi se fierbe încă câteva minute până când peștele este gătit și porumbul dulce s-a dezghețat. Se împrăștie peste pătrunjel, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
EglefinEglefin
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Se servește cu multă pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate39
Revista