Porumb Dulce-Pâine Pecan
Porumb dulce-pâinea Pecan este o vegetarian pâine. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, făină de porumb, porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pecan-Sos De Pâine De Porumb, Pâine De Porumb Cu Arțar-Pecan, și Clatite de paine de porumb cu sirop de unt-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți generos fundul și părțile laterale ale tăvii de pâine de 9 x 5 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până la pufos. Bateți ouăle și porumbul până se amestecă bine. Se amestecă făina, făina de porumb, praful de copt și sarea, răzuind vasul o dată, doar până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 30 de minute.
Scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute, înainte de feliere.