Porumb dulce-pâinea Pecan este o vegetarian pâine. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, făină de porumb, porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pecan-Sos De Pâine De Porumb, Pâine De Porumb Cu Arțar-Pecan, și Clatite de paine de porumb cu sirop de unt-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți generos fundul și părțile laterale ale tăvii de pâine de 9 x 5 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până la pufos. Bateți ouăle și porumbul până se amestecă bine. Se amestecă făina, făina de porumb, praful de copt și sarea, răzuind vasul o dată, doar până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Spray De Gătit
Scurtarea
Făină De Porumb
Unt
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Porumb
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Pâine Pan
Bol
Cuptor
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
4
Scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute, înainte de feliere.