Porumb De Stradă Mexican
Rețeta porumbului Mexican de stradă este gata în aproximativ 17 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.09 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. O porție conține 336 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 14 fani. Dacă aveți la îndemână piper, sare de usturoi, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Porumb De Stradă Mexican, Porumb De Stradă Mexican, și Porumb De Stradă Mexican.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: tigaie pentru grătar
Preîncălziți o tigaie pentru grătar. Frecați porumbul cu ulei și așezați-l pe tigaia pentru grătar, întorcând porumbul, astfel încât toate părțile să fie carbonizate, aproximativ 6 până la 10 minute. Între timp, amestecați maioneza, pudra de chili, sarea de usturoi și piperul negru.
Scoateți porumbul de pe grătar și ungeți cu amestecul de maioneză.
Se servește cu sferturi de var pentru a stoarce peste porumb.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dragonette pivnițele Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.