Porumb Cu Unt Jalapeno
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul cu unt Jalapeno ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 373 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați porumb de urechi, brânză queso fresco, ardei iute jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Porumb cu unt , cum se face porumb cu unt / porumb s, Porumb picant cu unt, și Porumb Cu Unt De Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar sau o tigaie pentru grătar la foc mare.
Grătați jalapenele, întorcându-le ocazional, până când sunt carbonizate pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Transferați-le pe o tăietură și lăsați să se răcească 5 minute. Păstrați grătarul la foc mare.
Folosind un cuțit mic, curățați jalapenos. Răzuiți și aruncați semințele și venele. Tăiați gros ardeii iute și transferați-i într-un bol mediu.
Adăugați untul, usturoiul și pătrunjelul și amestecați împreună. Condimentează untul jalapeno cu sare și piper, după gust. Puneți o bucată pătrată de folie de plastic pe o suprafață de lucru. Puneți untul jalapeno pe centru și rotiți-l într-un jurnal cu diametrul de 1 inch. Refrigerați-l până la ferm, cel puțin 30 de minute sau până la 1 săptămână.
Grătați porumbul pe grătarul fierbinte sau tigaia pentru grătar, întorcându-se ocazional, până când se rumenesc în pete și sâmburii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Transferați urechile pe un platou. Topiți fiecare ureche cu un pat de unt jalapeno, presărați cu queso fresco și serviți.