Porumb Cu Unt Jalapeno

Porumb Cu Unt Jalapeno
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul cu unt Jalapeno ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 373 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați porumb de urechi, brânză queso fresco, ardei iute jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Porumb cu unt , cum se face porumb cu unt / porumb s, Porumb picant cu unt, și Porumb Cu Unt De Plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar sau o tigaie pentru grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Grătați jalapenele, întorcându-le ocazional, până când sunt carbonizate pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați-le pe o tăietură și lăsați să se răcească 5 minute. Păstrați grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Folosind un cuțit mic, curățați jalapenos. Răzuiți și aruncați semințele și venele. Tăiați gros ardeii iute și transferați-i într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați untul, usturoiul și pătrunjelul și amestecați împreună. Condimentează untul jalapeno cu sare și piper, după gust. Puneți o bucată pătrată de folie de plastic pe o suprafață de lucru. Puneți untul jalapeno pe centru și rotiți-l într-un jurnal cu diametrul de 1 inch. Refrigerați-l până la ferm, cel puțin 30 de minute sau până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Grătați porumbul pe grătarul fierbinte sau tigaia pentru grătar, întorcându-se ocazional, până când se rumenesc în pete și sâmburii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați urechile pe un platou. Topiți fiecare ureche cu un pat de unt jalapeno, presărați cu queso fresco și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Avinyo Cava Brut Reserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Brut Reserva
Avinyo Cava Brut Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista