Porumb cu ierburi proaspete
Porumbul cu ierburi proaspete este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, sare, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de paste cu sparanghel, porumb și ierburi proaspete, Capellini cu Ricotta proaspătă, usturoi prăjit, porumb și ierburi, și Supă de porumb la sfârșitul verii cu ierburi proaspete...din Hamptons pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți porumbul și frecați mătasea cu un prosop ușor umezit. Ținând o ureche în poziție verticală la un moment dat, tăiați miezurile în panglici și puneți-le într-un castron. Separați miezurile frecându-le cu degetele.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare, de preferință antiaderentă, cu capac sau wok și se pune la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, puneți semințele de muștar și semințele de chimen. De îndată ce semințele de muștar încep să apară, o chestiune de secunde, puneți semințele kalonji. Se amestecă o dată, apoi se adaugă ghimbirul și ardeii iute. Se amestecă timp de 30 de secunde, se pune în porumb, coriandru, mentă, scallions și mărar și se aruncă bine pentru a se amesteca.
Adăugați 4 linguri de apă, sucul de lămâie, sarea și piperul negru. Aruncați din nou pentru a amesteca și acoperi. Când aburul începe să scape de sub capac, reduceți focul la minim și gătiți timp de 2 până la 3 minute. Aruncați din nou și gustați pentru un echilibru de condimente, făcând orice ajustări pe care le considerați necesare. Dacă doriți, amestecați untul chiar înainte de servire.