Porumb cu cremă de brânză cu coriandru
Porumbul cu cremă de brânză cu coriandru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 396 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți unt, scallions, Spice porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură La Grătar Cu Sos De Coriandru Și Porumb Cremă, Cod Pacific prăjit cu vinaigretă de coriandru și porumb cremă, și Brânză Cremă De Porumb.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie grea adâncă de 12 inci la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi gătiți scallions, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați porumb și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Se amestecă smântâna și amidonul de porumb într-un castron mic până se combină bine, apoi se adaugă la porumb și se fierbe, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Transferați 1 1/2 căni de amestec de porumb într-un blender cu usturoi și pur și pur până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Reveniți la tigaie și gătiți, amestecând continuu, până când se încălzește.
Transferați porumbul într-un castron mare de servire superficial și presărați brânză și coriandru deasupra.