Porumb cu ardei roșu și ardei roșu
Porumbul cu ardei roșu și ardei roșu este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, șalotă, frunze de maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ardei umpluți cu Chincvre, nuci pecan și stafide aurii, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, și A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Când face spumă, adăugați șalotă și gătiți, amestecând ocazional, până când este moale și translucid, aproximativ 3 minute.
Adăugați porumb și smântână și lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, până când crema este ușor redusă, aproximativ 5 minute.Se amestecă ch-ul până se topește și este bine încorporat. Se amestecă ardeii roșii, maghiranul și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.