Porumb cu ardei roșu și ardei roșu

Porumb cu ardei roșu și ardei roșu
Porumbul cu ardei roșu și ardei roșu este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, șalotă, frunze de maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ardei umpluți cu Chincvre, nuci pecan și stafide aurii, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, și A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Când face spumă, adăugați șalotă și gătiți, amestecând ocazional, până când este moale și translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați porumb și smântână și lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, până când crema este ușor redusă, aproximativ 5 minute.Se amestecă ch-ul până se topește și este bine încorporat. Se amestecă ardeii roșii, maghiranul și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ardei RoșuArdei Roșu
MaghiranMaghiran
PătrunjelPătrunjel
CremăCremă
PorumbPorumb
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista