Porumb cu ardei roșii și verzi tocați

Porumb cu ardei roșii și verzi tocați
Porumbul cu ardei roșii și verzi tocați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 112 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați porumb, ardei gras, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Mexicană Tocată Cu Ardei Prăjiți, Porumb, Roșii Și, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, și Cârnați De Pui Chile Verzi Prăjiți Și Ardei Poblano Umpluți Cu Porumb.

Instrucțiuni

1
Semințele se toacă apoi 1/2 ardei gras roșu și 1/2 ardei gras verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2
Combinați cu 2 cutii de porumb (10 uncii) și gătiți ușor la foc mic până se încălzește, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Servește.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista