Porumb copt pe știulete
Porumbul copt pe știulete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 271 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți urechi porumb, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, Porumb Copt, și Porumb Copt.
Instrucțiuni
Amestecați apa, zahărul și sarea împreună până când zahărul și sarea se dizolvă într-un recipient suficient de mare pentru a ține porumbul.
Scufundați porumbul în saramură; înmuiați cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți porumbul din saramură, agitați pentru a îndepărta excesul de lichid și gătiți direct pe un suport pentru cuptor timp de 1 oră.