Porumb Confetti
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul Confetti ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 165 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Porumb Confetti, Porumb Confetti, și Porumb Confetti Curry.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie mare.
Se adaugă ceapa și se sotează 5 minute, până când ceapa este moale. Se amestecă ardeiul gras și se sotează încă 2 minute.
Adăugați untul în tigaie și lăsați-l să se topească. La foc mediu, adăugați porumbul, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 până la 7 minute, până când porumbul își pierde amidonul. Condimentează după gust, amestecă ușor busuiocul sau alte ierburi verzi și servește fierbinte.