Porumb carbonizat pe știulete

Porumb carbonizat pe știulete este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 752 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, lapte de cocos, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Guacamole de porumb carbonizat cu chipsuri de porumb, și Guacamol De Porumb Carbonizat.
Instrucțiuni
Amestecați împreună mierea, sarea, laptele, laptele de cocos și untul topit.
Adăugați porumbul, acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți un grătar de cărbune la foc mediu.
Scoateți porumbul din marinată și așezați fiecare pe o frigăruie. Grătați timp de 10 până la 15 minute până când sunt parțial carbonizate, ungeți ocazional cu marinata de nucă de cocos în timp ce grătați.
Se servește cu 1 lingură de unt pe ureche.