Porumb carbonizat pe știulete

Porumb carbonizat pe știulete
Porumb carbonizat pe știulete este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 752 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, lapte de cocos, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Guacamole de porumb carbonizat cu chipsuri de porumb, și Guacamol De Porumb Carbonizat.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună mierea, sarea, laptele, laptele de cocos și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați porumbul, acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Preîncălziți un grătar de cărbune la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți porumbul din marinată și așezați fiecare pe o frigăruie. Grătați timp de 10 până la 15 minute până când sunt parțial carbonizate, ungeți ocazional cu marinata de nucă de cocos în timp ce grătați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se servește cu 1 lingură de unt pe ureche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista