Porumb Caramel IV
Caramel porumb IV este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 284 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, sirop de porumb, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Porumb Puf Caramel Porumb, Porumb Caramel, și Porumb Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F(150 de grade C).
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mare.
Adăugați floricelele nepopate. Mutarea tigaie în mod constant, pop porumb.
Se ia de pe foc, se pune într-o tigaie mare și se menține cald în cuptorul preîncălzit. Aruncați miezurile nepopate.
Amestecați zahărul, untul, siropul de porumb și sarea într-o cratiță mare. Gatiti la foc mediu, amestecand pana cand amestecul incepe sa fiarba. Continuați să gătiți timp de 5 minute fără a amesteca.
Se ia de pe foc. Se amestecă bicarbonatul de sodiu și vanilia.
Se toarnă peste floricelele popped. Se amestecă floricele până se acoperă uniform.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, amestecând la fiecare 10 minute.
Scoateți din tigaie și puneți-l într-un castron mare pentru a se răci.