Porumb Caramel Cu Nuci

Porumb Caramel Cu Nuci
Porumbul cu Caramel de nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1018 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 26 și costă 2,69 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, extract de vanillan, popcorn popped și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Porumb Caramel Cu Nuci, Porumb Caramel Cu Nuci, și Porumb Caramel Cu Nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați floricelele și nucile; pus deoparte. Într-o cratiță mare, combinați zahărul, untul și siropul de porumb; aduceți la fierbere. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
UntUnt
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se ia de pe foc; se adaugă vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
3
Se toarnă peste amestecul de floricele; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4
Se întinde pe două foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se coace la 250 la 1 oră sau până se usucă, amestecând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din tigăi pe hârtie cerată pentru a se răci. Spargeți în grupuri. A se păstra în recipiente etanșe.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții26
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista