Porumb Caramel

Porumb Caramel
Porumb Caramel ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 2019 calorii, 57G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 10 și costă $ 4.74 pe portie. Această rețetă este plăcută de 195 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți popcorn, arahide, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Porumb Puf Caramel Porumb, Porumb Caramel, și Porumb Caramel.

Instrucțiuni

1
Pre-căldură cuptor la 225 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați floricele deja popped în tigaie mare de prăjire; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Popcorn PopcornPopcorn Popcorn
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Aduceți la fiert zahărul, untul, siropul de porumb, melasa, sarea: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Combinați zahărul brun, untul, siropul de porumb, melasa și sarea într-o cratiță cu fund gros, de 2 litri. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand amestecul ajunge la fierbere completa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când termometrul pentru bomboane ajunge la 250 cm.f sau o cantitate mică de amestec picurată în apă cu gheață formează o bilă tare (aproximativ 12 până la 14 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
6
Se ia de pe foc; se amestecă bicarbonatul de sodiu. Caramelul se va spuma puțin și va deveni o culoare mai deschisă atunci când adăugați bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
7
Turnați cu grijă amestecul fierbinte peste floricele de porumb într-o tigaie mare. (Dacă doriți arahide cu floricele, presărați arahidele sărate peste sosul de caramel în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Piersici FeliatePiersici Feliate
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Folosind o lingură de lemn, amestecați până când toate floricelele sunt acoperite. (Aveți grijă să nu lăsați caramelul să vă atingă; este foarte cald.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1
Se introduce în cuptorul 225 F pentru 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Scoateți din cuptor, amestecați pentru a acoperi mai uniform floricelele cu sosul de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Reveniți la cuptor. Continuați să gătiți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scoateți din cuptor. Întindeți imediat porumbul caramel pe hârtie pergament sau pe un covor de silicon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Lăsați să se răcească complet. Rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii. A se păstra într-un recipient bine acoperit.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru popcornul Caramel. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sophora Sparkling ros nr. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Sophora Trandafir Spumant
Sophora Trandafir Spumant
Câștigător al Medaliei de aur: Competiția Internațională de vinuri din Los Angeles 2014acest trandafir spumant realizat din Chardonnay și Pinot Noir are o culoare atractivă de fard roz și un palat delicios, cu o mousse durabilă și răcoritoare. Arome florale încântătoare și arome suculente de fructe de pădure roșii, cireșe și grapefruit roz, cu o aciditate echilibrată și un finisaj cremos, decadent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate34
Revista