Porumb Caramel
Porumb Caramel ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 2019 calorii, 57G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 10 și costă $ 4.74 pe portie. Această rețetă este plăcută de 195 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți popcorn, arahide, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Porumb Puf Caramel Porumb, Porumb Caramel, și Porumb Caramel.
Instrucțiuni
Pre-căldură cuptor la 225 F.
Așezați floricele deja popped în tigaie mare de prăjire; pus deoparte.
Aduceți la fiert zahărul, untul, siropul de porumb, melasa, sarea:
Combinați zahărul brun, untul, siropul de porumb, melasa și sarea într-o cratiță cu fund gros, de 2 litri. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand amestecul ajunge la fierbere completa.
Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când termometrul pentru bomboane ajunge la 250 cm.f sau o cantitate mică de amestec picurată în apă cu gheață formează o bilă tare (aproximativ 12 până la 14 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă bicarbonatul de sodiu. Caramelul se va spuma puțin și va deveni o culoare mai deschisă atunci când adăugați bicarbonatul de sodiu.
Turnați cu grijă amestecul fierbinte peste floricele de porumb într-o tigaie mare. (Dacă doriți arahide cu floricele, presărați arahidele sărate peste sosul de caramel în acest moment.)
Folosind o lingură de lemn, amestecați până când toate floricelele sunt acoperite. (Aveți grijă să nu lăsați caramelul să vă atingă; este foarte cald.)
Se introduce în cuptorul 225 F pentru 20 de minute.
Scoateți din cuptor, amestecați pentru a acoperi mai uniform floricelele cu sosul de caramel.
Reveniți la cuptor. Continuați să gătiți încă 20 de minute.
Scoateți din cuptor. Întindeți imediat porumbul caramel pe hârtie pergament sau pe un covor de silicon.
Lăsați să se răcească complet. Rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii. A se păstra într-un recipient bine acoperit.