Porumb Caramel
Porumbul Caramel este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun ferm, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Porumb Puf Caramel Porumb, Porumb Caramel, și Porumb Caramel.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 250 F.
Răspândiți popcornul în tava de copt 15x10x1-inch.
Presărați migdale peste floricele.
Într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, untul, apa, siropul de porumb și sarea; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe 2 minute, amestecând constant.
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă bicarbonatul de sodiu până se amestecă bine. Se toarnă imediat amestecul peste floricele și migdale; aruncați până se acoperă.
Se coace la 250 buc.F. timp de 15 minute. Se amestecă; coaceți încă 15 minute. Se amestecă; coaceți 5 minute. Răspândiți imediat pe folie sau hârtie cerată. Se răcește cu 30 de minute înainte de servire.