Porumbul Caramel este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun ferm, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Porumb Puf Caramel Porumb, Porumb Caramel, și Porumb Caramel.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Răspândiți popcornul în tava de copt 15x10x1-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Presărați migdale peste floricele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4
Într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, untul, apa, siropul de porumb și sarea; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă bicarbonatul de sodiu până se amestecă bine. Se toarnă imediat amestecul peste floricele și migdale; aruncați până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Migdale
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se coace la 250 buc.F. timp de 15 minute. Se amestecă; coaceți încă 15 minute. Se amestecă; coaceți 5 minute. Răspândiți imediat pe folie sau hârtie cerată. Se răcește cu 30 de minute înainte de servire.