Portugheză Custard Tarte-Pasteis de Nata
Tarte cu cremă Portugheză-Pasteis de Nata ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 342 calorii. 658 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de amidon de porumb, foietaj, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Past de Natan i / tarte portugheze cu cremă, Portugheză Custard Tarte-Pasteis de Nata, și Past de Natan ii / tarte portugheze cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C.) Ungeți ușor 12 căni de briose și căptușiți fundul și părțile laterale cu foietaj.
Într-o cratiță, combinați laptele, amidonul de porumb, zahărul și vanilia. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul.
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mediu. Bateți încet 1/2 cană de amestec de lapte fierbinte în gălbenușuri de ou. Adăugați treptat amestecul de gălbenuș de ou înapoi la amestecul de lapte rămas, amestecând constant. Gatiti, amestecand continuu, timp de 5 minute, sau pana se ingroasa.
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Umpleți cupele de brioșe căptușite cu patiserie cu amestec și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, sau până când crusta se rumeneste și umplutura se rumeneste ușor deasupra