Portocaliu, soia și frecare cu cinci condimente
Portocala, soia și frecarea cu cinci condimente ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $1.79 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 378 calorii. Un amestec de pui fript simplu, piper, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Taitei Cu Sos De Soia, și Sos De Soia-Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înainte de a prăji puiul, combinați uleiul, coaja de portocală, sosul de soia, pudra cu cinci condimente, ghimbirul, piperul și mierea într-un castron mic.
Folosiți degetele pentru a slăbi cu atenție pielea de pe sâni, coapse și tobe.
Întindeți amestecul uniform sub piele.
Așezați pene portocalii în interiorul cavității. Prăjiți puiul conform rețetei, acoperind puiul cu folie după 20 de minute.