Portocaliu dur cu sos Tartar
Rețeta portocaliu dur cu sos Tartar poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 4,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, murături de mărar, condimente de fructe de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încearcă Portocaliu dur cu sos de mărar, Orange Roughy cu un sos de ardei roșu, și Orange Roughy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați trei fileuri pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 in. pătrat); repetați cu fileurile rămase.
Presărați pește cu condimente;dot cu unt.
Îndoiți folia în jurul peștelui și sigilați bine. Puneți pachetele la grătar, acoperite, la foc mediu timp de 10-15 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță. Deschideți folia cu atenție pentru a permite aburului să scape.
Într-un castron mic, combinați ingredientele sosului; serviți cu pește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Orange Roughy. Deși diferite fructe de mare pot apela cu siguranță la vinuri diferite, în general un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)]()
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.